Thursday, 27 December 2012 | 22:46 | 0 love(s)

pantas tgnku menaip ..begitu rindunye tyqah kat KEPENG KU ..( putra solehen ) . bile lah tyqah dapat jmpe dgn dak kepeng tu . tyqah tunggu mase jea utk jmpe dye . mklum lh cinte jarak jauh ssah utk kite bertemu . lagy2 dye dok kat sabah n tyqah plak dok kat semenanjung ..lau tyqah jmpe dye tyqah nk cubit2 jea dak kepng kite tu .  nk lmpang2 , bantai2 n gigit2 jea dye tu .. selalunye lau tyqah rindu kat dye tyqah tgk pic dye . bdak gemuk , bile dak gemuk nk dtg semenanjung nie . ??
pendek da rindu kat dak gemuk . bdak gemuk xrindu kat kite kea ??
kecian kat pendek nie . pic b jea yg buad kite bersemangat utk buad sume krje . lau b dtg semenanjung kite akn buad kek cklat yg b suke tau . lau nk kek cklt yg kite buad baik dtg semenanjung cepat ...
8 jan nie tyqah smbng bljr kat kptm bangi ,  tyqah xthu lh mcm ne kehidupan tyqah kat sane nnti . lau dlu dye bley kol tyqah hari2 ...lpas nie xder lagy nk kol tyqah hari2 ..tyqah pasti akn rindukan kamu . b???
lau kite bz kite mnx maaf tau .. awk thu kn yg kite bakal cibuk dgn bljr lpas nie . jgn noty2 tau ..kite caye kat b tp tlong jage kepercyean kite kat b .

I MISS U SO MUCH MOHD SOLEHEN ..<3

Pertemuan di antara
| 00:50 | 0 love(s)

First aq msuk kem jugra nie . Aq x knl mna2 wira pon . Aq just rapat dgn Fera , Ain n Mira . Pastu Mira kene balik time tu jugak so aq sorg2 . Minggu pertama xder kleas lagi . Boring giler lah time tu . Pastu pada hari ahad cikgu sruh check nme msing2 utk msuk dlam klas mne 2. Pada keesokan harinye , kite org berbaris mcm biase utk msuk ke dlm kelas then cikgu bahagi kpd 4 kmpulan ..Ahli kmpulan aq ialah aepy, nath, alan,yanie ,mano n sorg mamat yg bajet macho n smbong iaitu solehen . mula2 salam perkenalan antara kami . Dimulai dgn tyqa, yanie , mano , soleh ,alan nath n aepy . Tyqah tgk Soleh tu mcm dak slangor tp dye dak sbah lah ...minggu pertama mmg xder pape feeling kat mne2 dak plkn cbb tyqah bru jea ptus dgn ex tyqah ..then xthu lh mcm ne tyqah ad feeling dgn si soleh nie . tyqah pon xthu mcm ne perasaan nie mncul . tp yang pasti tyqah mmg da falling in love with him . tyqah dapat khabr berita yg tyqah nie xlayak msuk kem plkn nie  di ats cbb yg tertntu ..
tyqah mula xpuas hati . tyqah merayu kat komandan kat sane supaye bg tyqah peluang utk membuktikan yg tyqah nie xsakit lagy .. komandan kat sane bg pluang kat tyqah dgn syarat tyqah kne bg surat kebenaran dr IJN . lepas jea dpt kbnran dr IJN ,tyqah blik ke kem n org pertame yg tyqah cari ialah solehen cbb tyqah rindu kat dye . happy giler ble dpat jmpe dye .....
Pda suatu hari , cinta kami berputik time cuit hri raya haji . time tu tyqah rase kekurngan  ..
tyqah rase tyqah rindu soleh sakat n kacau tyqah . mcm2 dugaan yg kami kne tmpuh ...
mcm2 lah yg aq dgr psal soleh dgn org nie n org tu lah . soleh nie so sweet tau . dye nie suke pnggil tyqah pendek . tyqah pon suke pnggil dye bdak nerd .  soleh nie seorg yg caring , suke sakat n kacau tyqah . time tyqah sakit kn soleh pasti akn risau kat tyqah walaupon dye cakap dye xamik port psal tyqah . time tyqah buad perangai , dye ttap sabar dgn peranagi tyqah yg serba ngde2 nie ..
time tyqah amik darah plak , tyqah pitam sebnyak 2 kali ..time tyqah pitam tu dye begitu risau sekali . nmpak caring dye kat situ ..I LOVE U SOLEHEN