Pertemuan di antara
Thursday, 27 December 2012 | 00:50 | 0 love(s)

First aq msuk kem jugra nie . Aq x knl mna2 wira pon . Aq just rapat dgn Fera , Ain n Mira . Pastu Mira kene balik time tu jugak so aq sorg2 . Minggu pertama xder kleas lagi . Boring giler lah time tu . Pastu pada hari ahad cikgu sruh check nme msing2 utk msuk dlam klas mne 2. Pada keesokan harinye , kite org berbaris mcm biase utk msuk ke dlm kelas then cikgu bahagi kpd 4 kmpulan ..Ahli kmpulan aq ialah aepy, nath, alan,yanie ,mano n sorg mamat yg bajet macho n smbong iaitu solehen . mula2 salam perkenalan antara kami . Dimulai dgn tyqa, yanie , mano , soleh ,alan nath n aepy . Tyqah tgk Soleh tu mcm dak slangor tp dye dak sbah lah ...minggu pertama mmg xder pape feeling kat mne2 dak plkn cbb tyqah bru jea ptus dgn ex tyqah ..then xthu lh mcm ne tyqah ad feeling dgn si soleh nie . tyqah pon xthu mcm ne perasaan nie mncul . tp yang pasti tyqah mmg da falling in love with him . tyqah dapat khabr berita yg tyqah nie xlayak msuk kem plkn nie  di ats cbb yg tertntu ..
tyqah mula xpuas hati . tyqah merayu kat komandan kat sane supaye bg tyqah peluang utk membuktikan yg tyqah nie xsakit lagy .. komandan kat sane bg pluang kat tyqah dgn syarat tyqah kne bg surat kebenaran dr IJN . lepas jea dpt kbnran dr IJN ,tyqah blik ke kem n org pertame yg tyqah cari ialah solehen cbb tyqah rindu kat dye . happy giler ble dpat jmpe dye .....
Pda suatu hari , cinta kami berputik time cuit hri raya haji . time tu tyqah rase kekurngan  ..
tyqah rase tyqah rindu soleh sakat n kacau tyqah . mcm2 dugaan yg kami kne tmpuh ...
mcm2 lah yg aq dgr psal soleh dgn org nie n org tu lah . soleh nie so sweet tau . dye nie suke pnggil tyqah pendek . tyqah pon suke pnggil dye bdak nerd .  soleh nie seorg yg caring , suke sakat n kacau tyqah . time tyqah sakit kn soleh pasti akn risau kat tyqah walaupon dye cakap dye xamik port psal tyqah . time tyqah buad perangai , dye ttap sabar dgn peranagi tyqah yg serba ngde2 nie ..
time tyqah amik darah plak , tyqah pitam sebnyak 2 kali ..time tyqah pitam tu dye begitu risau sekali . nmpak caring dye kat situ ..I LOVE U SOLEHEN